Nie jest on wyświetlany w ogłoszeniu.
Niezbędny jest aby (w razie potrzeby) móc usunąć ogłoszenie z bazy. Po dodaniu ogłoszenia otrzymasz e-mail z instukcją jak postępować aby je usunąć "przed czasem". Jest to opcja przydatna kiedy chcemy uniknąć niepotrzebnych telefonów w sprawie nieaktualnego ogłoszenia. Twój email trafi do naszej bazy zgodnie z regulaminem potralu i w oparciu o postanowienia polityki prywatności będzie wykorzystany wyłącznie dla potrzeb zbywaj.pl.